Forcat E Kundërta
 • By Aldivan Teixeira Torres
 • Publisher: Tektime

”Forcat e kundërta është libri i parë i vëllimit “Profetizuesi”, ku personazhet kryesore janë dinamika e dyfishtë,...

Rikthim Në Tokë - Aventurat E Azakisit Dhe Petrit
 • By Gentian Cane
 • Publisher: Tektime

"Po ktheheshim. Kishte kaluar veç një vit i ynë diellor që prej kohës kur kishim qenë të detyruar të braktisnim me nxitim dhe...

Binjaku I Humbur
 • By Federico Betti
 • Publisher: Tektime

Inspektori Xamanji nis që të hetojë për identifikimin e njeriut që duket se është përgjegjësi direkt i vrasjeve të lidhura me...

Atropos: Shoqata E Hakmarrësve
 • By Federico Betti
 • Publisher: Tektime

Çfarë i lidh një seri vrasjesh të ndodhura në Bolonjë dhe në rrethinat e saj? Bëhet fjalë për një killer serial apo...

Këshilla Ushqimore. Si Të Motivojmë Njerëzit Për Të Ndryshuar Zakonet Ushqimore
 • By Roberta Graziano
 • Publisher: Tektime

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit “Këshillimi është një proces që përmes dialogut dhe ndërveprimit, i ndihmon...

Kriteri I Leibnizit
 • By Maurizio Dagradi
 • Publisher: Tektime

Një zbulim i rastësishëm shkencor është fillimi i një aventure tronditëse që shtyhet menjëherë drejt kufijve të...

Pikëll Paj
 • By George Saoulidis
 • Publisher: Tektime

Kur një armëpunuesi të falimentuar i bie në dorë një lojë xhagër e nivelit të dytë, vendos që të luajë për...

Galilei Dhe Ajnshtaini: Reflektime Mbi Teorinë E Përgjithshme Të Relativitetit - Rënia E Lirë E Trupave
 • By Santo Armenia
 • Publisher: Tektime

Duke nisur nga fenomenet elementare studiohet teoria e përgjithshme e relativitetit të Ajnshtainit, së bashku me parimin e Galileit mbi rënien e lirë të trupave që është...

Kryqëzim Me Nibirun: Aventurat E Azakisit Dhe Petrit
 • By Danilo Clementoni
 • Publisher: Tektime

*** BEST SELLER ***VOLUMI 2/3 Një katastrofë e përmasave biblike po përgatitet të bjerë mbi planetin tonë. Por këtë herë...

Sëmundja E Alzheimerit - I
 • By Dr. Juan Moisés de la Serna
 • Publisher: Tektime

Çfarë është kjo sëmundje? Cilat janë shkaqet? Çfarë pasojash sjell? Zbuloji të gjithë çelësat e sëmundjes...

page 1 from 2